Tuesday, February 27, 2007

Välitilinpäätös

Jeah.

Kaikki äänitykset on nyt tehtynä, tai itseasiassa ne olivat jo lauantai-iltana, mutta koko rupeamasta toipumiseen kului kokonainen sunnuntai, maanantai ja näköjään vielä tiistaikin. Arkeen takaisin kiinni pääseminen on mahdotonta. Kuitenkin tässä on pari viikkoa väliä, jonka jälkeen jatkamme Jarin kanssa hienoista työrupeamaamme miksauksen merkeissä. Voin kertoa jo tässä vaiheessa, että uusi, uudistunut, entistä ytimekkäämpi Nemo on rautaista kampetta!!! Jossain vaiheessa asetamme Nemowebbiin kuultavaksi ja nähtäväksi otteita uusista biiseistä ja studiosessioista videon muodossa. Video- ja kuvamateriaalia kertyi aika läjä noiden vajaan kolmen viikon aikana.

Tässä välissä aiomme ottaa lepoa, promokuvia ja ehkä pari olutta ja sen jälkeen puristamme kappaleista kaiken mehun irti. Pysykää linjoilla ja kuten joku rohkea oli jo tehnytkin: Kommentoikaa kuvia ja kirjoitelkaa vieraskirjaan.

Teaseriksi asetan tässä kaiken kansan näkyville levyn biisilistan Virallisilla otsikoillaan ja Virallisessa järjestyksessä...

1. Vaikka Sydän Särkyis
2. Pakoon Täältä
3. Seuratkaa Johtajaa
4. Oravanpyörä
5. Tyttö
6. Ei Mua Tarvi Pelastaa
7. Sydän Ei Oo Valmis
8. Kukaan Ei Rakasta Sinua...
9. Samaa Sarjaa
10. Minne Elämä Vie
11. Talvikaupunki

Siittä.

Hyvää kaikkea toivottaa ja pienelle tauolle suuntaa: Arttu V.

Rok.

No comments: